Συνεργάτες

Οι

Συνεργάτες μας

AMAL-logo-full-png-transparent
AMAL Events

Η αποστολή μας είναι να ζωντανέψουμε το όραμά σας δημιουργώντας μοναδικές εκδηλώσεις που εσείς και οι καλεσμένοι σας, θα θυμάστε για μια ζωή. 

Intercatering

Με βασικούς πυλώνες την εμπειρία, τον άριστο επαγγελματισμό, και την εξαιρετική ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, η INTERCATERING αποτελεί εδώ και 25 χρόνια μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων.

RT Deco

Η Rtdeco ιδρύθηκε από τη Μυρτώ Πεζούλα και παράγει υψηλής ποιότητας ειδικά διαμορφωμένες εκδηλώσεις τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρίες για πάνω από 20 χρόνια.

RT events group

Η RTevents, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσφέρει ένα αναγνωρισμένο και αποτελεσματικό αντίτιμο στους συνεργάτες της βιομηχανίας μας, τη Διεθνή Βιομηχανία Πολυτελών Ταξιδιών και Εκδηλώσεων, Ιδρύματα και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα.

yes i do
Yes I Do

Τι είναι το Yes I do; Ένα μεγάλο Wedding Portal & Περιοδικό Free Press με θέμα… τον γάμο. Τον γάμο όπως τον θέλει η γενιά μας, hip αλλά και παραδοσιακό, πρωτότυπο αλλά και ρομαντικό. Το logo μας είναι “ραμμένο” με κλωστή και καταλήγει στο παραδοσιακό βελονάκι της γιαγιάς.

iwishchicpeggy
I wish chic

«Οι γάμοι, οι βαπτίσεις και τα πάρτι αποτελούν πηγή έμπνευσης και χαράς! Το «I Wish Chic Events» είναι μια ιδέα. Ένα εργαστήριο έμπνευσης, ελπίδων και ονείρων. Είναι η επιθυμία μου να δημιουργήσω, το έντονο αίσθημα φιλοξενίας μου. Πόσο χαρούμενη και ευλογημένη νιώθω αφού η δουλειά μου είναι το παιδικό μου παιχνίδι!»

Nanos Fireworks

Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και ειδικά εφέ από την Nanos Fireworks. Τέσσερις γενιές πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών στις χαμηλότερες τιμές στην αγορά σε Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Η Νanos Fireworks είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρία πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ στην Ελλάδα με πείρα 4 γενεών. Είναι η έμπειρη ομάδα που ανέλαβε τα πυροτεχνήματα των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, Eurovision 2006, Special Olympics 2011, TomorrowLand 2014 και άλλες εκδηλώσεις διεθνούς κύρους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

PartyBooth

Με τις υπηρεσίες της PartyBooth μπορείτε να κάνετε τη νύχτα σας στην κυριολεξία αξέχαστη, αποτυπώνοντας τις στιγμές με ιδιαίτερο τρόπο. Επιλέξτε το μέγεθος της φωτογραφίας που προτιμάτε, προσθέστε το δικό σας μήνυμα ή λογότυπο και το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό. Οι καλεσμένοι σας μπορούν επιτόπου να “ανεβάσουν” και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα, όπως επίσης θα μπορούν να τις πάρουν τυπωμένες μαζί τους ως υπέροχο αναμνηστικό από την μοναδική εκείνη στιγμή.

Studio 7 

Το Studio 7 είναι μια επιχείρηση  με συνεχή και συνεπή διαδρομή για περισσότερα από είκοσι χρόνια στο χώρο των λουλουδιών και της διακόσμησης. Το Studio 7 είναι σε θέση να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας, από την αποστολή μιας απλής ανθοδέσμης, τη δημιουργία εταιρικών δώρων μέχρι τη διακόσμηση του γάμου σας.

Scroll to Top