Υπηρεσίες

Οι

Υπηρεσίες μας

Έμπειροι Djs, ταλαντούχοι μουσικοί, σαξοφωνίστες, βιολιστές και εκπληκτικά live συγκροτήματα για να διασκεδάσουνε εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Party lights και αρχιτεκτονικός φωτισμός

Τα πιο ασφαλή και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για την εκδήλωσή σας.

Με το PartyBooth μπορείτε να κάνετε τη νύχτα σας στην κυριολεξία αξέχαστη, αποτυπώνοντας τις στιγμές με ιδιαίτερο τρόπο. 

Projectors όλων των format, Video Walls (Plasma, Led) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, 3D mapping σε οποιαδήποτε επιφάνεια, Video Shows, Tele Voting Systems για κάθε είδους παρουσίαση και V-Djing (μουσική για χορό με ταυτόχρονη προβολή video clips).

Επαγγελματικές πίστες χορού κάθε είδους, παρκέ, λευκές, μαύρες, πίστες με καθρέφτη, για ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, ιδανικές για εκδηλώσεις ακόμη και σε κήπους και κατάλληλες για οποιοδήποτε χορευτικό party.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις κατάλληλες κατασκευές για την εκδήλωσή σας.

Η Διαδικασία

Τα Βήματα Μέχρι Την Επιτυχία

01.

Αρχικό Αίτημα

Επικοινωνείτε μαζί μας. 

Μας περιγράφετε την ιδέα σας, τον τύπο της εκδήλωσής σας, καθώς και το πόσα άτομα περίπου θα καλέσετε κι εμείς ξεκινάμε την διαδικασία της προετοιμασίας

02.

Προπαραγωγή

Η διαδικασία της προετοιμασίας

Επικοινωνούμε με τους συνεργάτες μας, προσπαθώντας να καταλήξουμε στην τελική ιδέα και στον τελικό σχεδιασμό για την εκδήλωσή σας.

Έπειτα, επικοινωνούμε ξανά μαζί σας.   

03.

Καθοδήγηση

Μετά την επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, επικοινωνούμε ξανά μαζί σας λέγοντάς σας, τις ιδέες μας και τις σκέψεις μας γύρω από την εκδήλωσή σας. Αφού συζητήσουμε και καταλήξουμε, σχεδιάζουμε ένα τελικό πρόγραμμα με τα βήματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι την εκδήλωσή σας

04.

Παραγωγή

Σε αυτό το στάδιο, βρίσκουμε όλα τα μέσα, τις κατασκευές και γενικότερα ό,τι χρειάζεστε τεχνολογικά και κατασκευαστικά για το event σας. Οργανώνουμε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια και ετοιμαζόμαστε για την εκδήλωση! 

05.

Εκδήλωση

Είναι η ημέρα της εκδήλωσής σας. Ώρες πριν, καταφτάνουμε στον χώρο, οργανώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και ετοιμαζόμαστε για την στιγμή που θα ξεκινήσει το event σας.

 

06.

Η Άποψή Σας

Μετά το πέρας της εκδήλωσης είμαστε πάντα διαθέσιμοι για εσάς, για να ακούσουμε τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις σας και γενικότερα κάθε τι που αφορά την εκδήλωσή σας. 

Θα χαρούμε πολύ να μας συστήσετε στους φίλους σας και να σας ξαναδούμε στην επόμενη εκδήλωσή σας!

Scroll to Top