Φωτισμός

Περισσότερο φως, λιγότερο φως…

Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά σημαντικές και ο κατάλληλος φωτισμός δίνει μία εντυπωσιακή διάσταση στον χώρο αναδεικνύοντάς τον ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα που χρειάζεται ένα εντυπωσιακό  event ή ένα χορευτικό party όπου χρώμα και ρυθμός ακολουθούν και συνδυάζονται με τη μουσική, μια τέχνη στην οποία λίγοι δίνουν την απαραίτητη σημασία κι όμως κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Ενημερωθείτε για τις επαγγελματικές λύσεις απλών αλλά και σύνθετων συστημάτων φωτισμού που μπορούμε να προτείνουμε και για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον φωτισμό ανάλογα με τον χώρο και το είδος του event που σας ενδιαφέρει.

Μπορούμε να σας προτείνουμε από απλά φωτορυθμικά – party lights και ρομποτικές κεφαλές, μέχρι String lights και  Fairy lights που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σε ένα μαγευτικό σκηνικό.  

Party lights

Αρχιτεκτονικός φωτισμός

  • String Lights 
  • Fairy Lights 
  • Αρχιτεκτονικός φωτισμός κτηρίων και χώρων 
  • Pin Spot Lighting σημειακός φωτισμός

Η Party Mobile Services με συνεχόμενα επιτυχημένη πορεία από το 1996, με χιλιάδες events στο ενεργητικό της, παρέχει όλους τους επαγγελματίες που χρειάζεστε για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Παρέχουμε DJs, μουσικούς, ορχήστρες, τεχνικούς ήχου, photobooths, πυροτεχνήματα, πίστες χορού, ειδικές κατασκευές και οπτικοακουστικά μέσα.

Scroll to Top