Ανακαλύψτε τον πιο ξεχωριστό τρόπο να κάνετε το event σας ακόμα πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

Με το PartyBooth μπορείτε να κάνετε τη νύχτα σας στην κυριολεξία αξέχαστη, αποτυπώνοντας τις στιγμές με ιδιαίτερο τρόπο. Επιλέξτε το μέγεθος της φωτογραφίας που προτιμάτε, προσθέστε το δικό σας μήνυμα ή λογότυπο και το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό.

Παγώστε την μοναδική στιγμή κεφιού, την στιγμή αυτή που δεν θα ξανάρθει, με τον καλύτερο τρόπο και μοιραστείτε τη με τους καλεσμένους σας, αν θέλετε ταυτόχρονα και στα δημοφιλή social media! 

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν τις φωτογραφίες τυπωμένες ως ένα υπέροχο αναμνηστικό από τη μοναδική εκείνη στιγμή. 

Μετά το πέρας του event  μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα ψηφιακό album έχοντας τη δυνατότητα να το αποθηκεύσετε και να το κρατήσετε για πάντα!

Το PartyBooth προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε funny props, εξειδικευμένο προσωπικό και προσιτές τιμές

Με τις υπηρεσίες της Party Mobile Services, η οποία παρέχει τελευταίας τεχνολογίας photo booths μπορείτε να κάνετε την εκδήλωσή σας αξέχαστη και να δώσετε στους καλεσμένους σας ένα μοναδικό χειροπιαστό ενθύμιο!

Η Party Mobile Services με συνεχόμενα επιτυχημένη πορεία από το 1996, με χιλιάδες events στο ενεργητικό της, παρέχει όλους τους επαγγελματίες που χρειάζεστε για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Παρέχουμε DJs, μουσικούς, ορχήστρες, τεχνικούς ήχου, photobooths, πυροτεχνήματα, πίστες χορού, ειδικές κατασκευές και οπτικοακουστικά μέσα.

Scroll to Top